Wat kan Bedrijfsrevisor Beernaert voor u doen?

Gezonde groei voor ondernemingen van hier

 

Met Bedrijfsrevisor Beernaert hebt u een onafhankelijke sparringpartner die u begeleidt om uw bedrijf richting te geven. Met een doordacht actieplan en sterk businessmodel, gevat in een passend financieel kader.

 

We beperken ons niet tot advies alleen. We zorgen ook voor de effectieve implementatie. Dat doen we altijd binnen een strak waardenkader.

 

We gaan voor kwaliteit

 

Passie, drive en discipline. Daar halen we de energie vandaan om het beste te leveren voor onze klanten. Deze drie elementen zijn essentieel om gezonde groei te realiseren.

 

We geloven in cocreatie

 

Onze klanten zijn ondernemers. Ze nemen de zaken in handen en geven uit handen als het beter kan. Zo kunnen klanten op onze inbreng rekenen, zodat resultaten zich vermenigvuldigen.

 

We staan voor integriteit

 

Vertrouwen is cruciaal als het om uw resultaten gaat. Keuzes die gestuurd worden door andere factoren lopen altijd fout. Daarom hebben wij geen verborgen agenda. Nooit.

bedrijfsrevisor, financieel adviseur, bemiddelaar


inge beernaert

Inge Beernaert, bedrijfsrevisor & erkend bemiddelaar

 

Scherpe inzichten tekenen Inge. Als bedrijfsrevisor voert ze haar taak steeds grondig uit. Cijfers zijn een weerslag van hard werken. Dat respecteert ze.

 

Inge staat garant voor dossierkennis en een correcte aanpak. Ze legt graag in detail uit waar het in cijfers op staat. Vrijblijvende praatjes verkopen doet ze niet. Daar heeft niemand baat bij.

 

Beknopt curriculum

 

Inge Beernaert is licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven).

 

Bedrijfsrevisor Beernaert bv, 2008 – heden
→ bestuurder

 

BB3 Revisoren, 1996 – 2016
→ managing partner

 

Ministerie van Financiën 1994 – 1995
→ belastinginspecteur

 

PriceWaterhouseCoopers,  1988 – 1994
→ audit manager & bedrijfsrevisorOns expertennetwerk

 

Een Afrikaanse wijsheid vertelt dat enkel een idioot alles weet. Wij weten niet alles, u ook niet. Daarom doet u een beroep op experten, zoals vele succesvolle ondernemingen.

 

Wanneer we met onze expertise geen antwoord op uw vraag kunnen geven, zeggen we dat ook. Dan stellen we een open samenwerking voor met advocaten, notarissen, fiscalisten, accountants en boekhouders. Daarbij werken we in de eerste plaats samen met uw vertrouwde partijen. Of stellen we graag de best geschikte specialist uit ons netwerk aan u voor.

 

Onze manier van samenwerken is georganiseerd rond uw doel. Met een open geest gaan we kritische vragen niet uit de weg, om uw belangen voortdurend te vrijwaren.

netwerk experten